SkySauna

SkySaunassa yhdistyy mahtavalla merinäköalalla varustettu sauna 40 metrin korkeudessa ja maatasolla sijaitseva rentouttava ulkoporeallas. Saunaelämys tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia Helsingin kauniista maisemista, rentoutua hierovassa porealtaassa sekä nauttia virvokkeita hyvässä seurassa.

Saunaelämyksen voi vuokrata maksimissaan 20:lle henkilölle. Uniikkiin saunagondoliin mahtuu samanaikaisesti 4-5 henkilöä ja osan saunoessa voivat loput ryhmästä rentoutua porealtaassa, yksityisessä loungessa tai terassilla. Ryhmän kesken voidaan saunojia vaihdella toiveiden mukaan jopa joka toinen kierros, eli noin 5-7 minuutin välein. Porealtaassa voi olostaan nauttia kerrallaan enintään 10 henkilöä.

Talviaikaan suosittelemme elämystä kuitenkin maksimissaan 10 hengelle, kylmien ulko-olosuhteiden vuoksi.

Paketit

Elämyksen ikäraja on 18 vuotta. Saunan hinta alkaa 240 € ja lisätunnit tarjoamme puoleen hintaan. Edellä mainitut hinnat koskevat saunaelämystä 1-4 henkilölle. Ryhmän ollessa tätä suurempi hinta nousee 30 € / henkilö, sillä pakettiin sisältyy tällöin enemmän juomatuotteita.

Mitä useammaksi tunniksi sauna varataan ja mitä enemmän henkilöitä elämykseen osallistuu, sitä enemmän pakettiin sisältyy juomia. Jos siis esimerkiksi 15 henkilön ryhmä varaa saunaelämyksen kolmeksi tunniksi, sisältää elämys yhteensä 540 € arvoisia juomatuotteita. Valittavissa on erilaisia juomapaketteja, joista asiakas voi valita mieleisensä. Juomapaketti voidaan myös räätälöidä täysin toiveiden mukaan.

Omien juomien tuominen on kiellettyä.

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Varaukset

Tehdäksesi varauksen ja saadaksesi lisätietoja, soita numeroon +358 404 804 604, tai lähetä sähköpostia info@skysauna.fi. Voit myös tehdä varauksen alla olevan varausjärjestelmän kautta.

Contact

SkyWheel Helsinki 
Katajanokanlaituri 2
00160 Helsinki
Finland
info@skysauna.fi
+358 404 804 604